“Bili su hladni kao špricer”: Kolege iz Vodovoda otkrile kako su se ponašali osumnjičeni za Dankino ubistvo

|

Radnici iz “Vodovoda” od juče su u neverici nakon što je otkriveno da su njihove kolege S.J. (50) i D.J. (50) osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić.

Srbija je zanemela nakon vesti da je Danka udarena kolima, a njeno telo bačeno na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno. Zaposleni u “Vodovodu” objašnjavaju da, do juče, niko nije posumnjao da su svakoga dana radili sa dvojicom osumnjičenih zločinaca.

“Poslednih deset dana, otkako je nestala Danka Ilić, osumnjičeni za ubistvo, S.J. i D.D. ponašali su se kao da se nije nije desilo”, navodi radnik “Vodovoda” za Kurir i ističe da se nisu ponašali neuobičajeno.

“Bili su hladni kao špricer”, tvrde kolege koje su svakog dana bile s njima i nisu primentile ništa što bi ukazalo da je njihovo ponašanje sumnjivo.

Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor “Vodovoda” je pitao zaposlene ko može da se priključi potrazi za nestalom devojčicom, a tada se među prvima prijavio D.D. Zapravo, tražio je devojčicu, koju je ubio! Komentarišući sa ljudima koji su takođe učestvovali u potrazi, izrazio je mišljenje da devojčicu neće ni naći.

“Svakog dana su dobijali radne zadatke i najnormalnije radili na poslu”, navodi kolega za Kurir.

Kako je rekao ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, njih dvojica su priznali krivično delo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za telom, jer je ono, prema njihovim rečima premešteno sa deponije.

Izvor: espreso.co.rs