Bejbi Lazanja odbio 50.000 evra od Hrvatske – O njegovom humanom potezu bruji region: “Rasplakala sam se dok sam ovo čitala”

|

Ovogodišnji hrvatski predstavnik na Evroviziji, Baby Lasagna još jednom je oduševio ceo region svojim potezom da donira novac koji je kao nagradu za dobar plasman dobio od Hrvatske.

Baby Lasagna se oglasio na svom Instagramu gde je napisao da 50.000 evra ne može da prihvati, već želi da ga Vlada donira onima kojima je to potrebnije.

“Zahvaljujem hrvatskoj vladi na novčanoj nagradi u iznosu od 50.000 eura. Ipak, te novce ja ne mogu prihvatiti. Mogao bih navesti mnogo razloga zašto, ali prvi, najbitniji i dovoljni je što postoji puno drugih pojedinaca i organizacija kojima će ti novci daleko više pomoći.

Ovim putem molim gospodina Plenkovića da u moje, te ime hrvatske vlade donira 25.000 eura Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom ‘Mladen Ćepulić’. Nadalje, ostalih 25.000 eura volio bih donirati Zavodu za pedijatrijsku hematologiju, onkologiju i transplantaciju krvotvornih matičnih stanica KBC Zagreb. Hvala”, napisao je Marko Purišić.

Ovim divbnim potezom Baby Lasagne oduševio je ceo region, a to pokazuju i brojni komentari koji kruže društvenim mrežama.

“Volimo te dobri čoveče”, stoji u jednom komentaru. “Naklon do poda Marko! Čovjek”, ređali su se komentari oduševljenih korisnika društvenih mreža.

“Svaka čast još jednom je pored talenta pokazao veliku skromnost i veliko srce nije ni čudo da je miljenik ljudi, treba nam što više takvih mladih ljudi, da omladina konačno ima na koga da se ugleda”, “Bravo Marko! Ti si car!” “Divan gest!”, “Rasplakala sam se kad sam ovo pročitala, još ima dobrih ljudi, bravo čoveče”… su samo još neki od komentara.

Izvor: blic.rs