Arnautović potezom pokazao koliko je vezan za Srbiju: Navijači Crvene Zvezde mu ovo nikada neće zaboraviti

|

Iskusni fudbaler Intera i kapiten austrijske reprezentacije, Marko Arnautović, potezom je osvojio navijače Crvene zvezde zauvek.

Iako ne igra za našu reprezentaciju, Marko je uvek isticao da mu Srbija i Crvena zvezda mnogo znače. Nedavno je to opet potvrdio.

Iz dubokog poštovanja i ljubavi prema najtrofejnijem srpskom klubu nije mogao da se raduje kada je na utakmici Inter – Zvezda postigao gol. U intervjuu pre tri godine, Marko je otkrio da je veliki obožavalac Zvezde i da mu je san da jednog dana zaigra na Marakani u dresu crveno-belih.

“U našoj porodici postoji veliki rivalitet. Moj brat i ja smo zvezdaši, kao i naš stric, dok je moj pokojni deda bio partizanovac, a tata veliki grobar. Ne bih mogao reći da mi je to bio san, ali ako za tri ili četiri godine dođem u Zvezdu, bilo bi mi sjajno da postignem gol na Marakani”, rekao je Arnautović.

Kada je sa reprezentacijom Austrije gostovao u Beogradu, ceo stadion mu je skandirao “Marko, Srbine”. Bio je to jedan od najemotivnijih trenutaka u njegovoj karijeri.

“Naravno da se sećam kada su mi skandirali ‘Marko, Srbine’! To je jedan od najlepših momenata u mojoj karijeri, jer je to bio zaista poseban gest navijača. I danas se naježim kada se setim tog trenutka”, rekao je Arnautović pre nekoliko godina.

Izvor: kurir.rs