Anita napustila Srbiju bez dečka Anđela – Ranković se oglasio: “Razdvojeni smo trenutno, ljubomora je veliki problem”

|

Pobednica “Elite 7” Anita Stanojlović spakovala je kofere i napustila Srbiju, ali bez dečka Anđela Rankovića, i time dala povoda da se spekuliše o raskidu. Ipak, Ranković je objasnio šta se zapravo dogodilo.

Naime, Anđelo se pojavio sam na otvaranju jednog restorana, gde je progovorio i o ljubavi sa Anitom, te otkrio zašto trenutno nisu zajedno.

“Večeras nismo zajedno, trenutno smo razdvojeni, Anita je na moru sa sinom. Sa njim ipak treba da bude, jer ga tokom protekle dve godine nije mnogo viđala, a za nas ima vremena”, rekao je Anđelo, pa dodao:

“Mnogo sam ponosan na nju. Iznenadila je i mene, a ne samo javnost, tek pre nekoliko dana sam saznao šta je planirala sve vreme. Mnogo je napredovala u odnosu na ranije. Ljubomora je veliki problem u našem odnosu, ali i to je značajno poboljšala”, ispričao je Ranković za “Alo”.

U akciji za lečenje malenog Luke Rodića iz Bačke Palanke, kome je u februaru 2024. godine dijanostikovana tumorska promena gornjeg pola desnog bubrega i tumor u zadnjoj lobanjskoj jami sa posledičnim hidrocefalusom, učestovali su i Anita i Anđelo.

Tačnije, njihova fan grupa “Najlepši Anita Anđelo” donirala je prikupljeni novac za lečenje dečaka.

Uplatili su čak 113.780 dinara, što je bila želja rijaliti para. Kontaktirali smo Anitu Stanojlović ovim povodom, a ona nam je rekla:

“Da, to je Anđelov i moj dogovor nakon izlaska. Rekli smo da više ne kupuju poklone i sve što je namenjeno nama da ide humanitarne svrhe. Meni je jako drago da se rade takve stvari u ime naše ljubavi”, rekla je Anita.

Izvor: alo.rs