Anastasija i Gudelj objavili srceparajuće vesti – “Ovo je bolan trenutak, ali naša ljubav će i ovo pobediti”

|

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su objavili vesti da će uskoro postati roditelji i da čekaju devojčicu, međutim, nažalost, bebu su izgubili, trudnoća je prekinuta, o čemu je Nemanja obavestio javnost.

– Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – napisao je fudbaler juče na svom Instagram profilu.

Anastasija je ugasila svoj profil na Instagramu, povukla se u potpunosti iz javnosti, želeći da ovaj za njih težak period prebrodi sa Nemanjom i uz podršku svojih najbližih.

Ona se poslednji put oglasila pre par dana, kada je slavila svoj rođendan. Na Instagramu je okačila niz storija, gde su njeni fanovi napravili video zapise povodom rođendana. Međutim, jedan snimak ju je naročito raznežio, na kome vidimo Ražnatovićevu dok je bila devojčica, kako prepričava doživljaje i iznenađenje koje su joj tada priredili za rođendan. Ona je uz video dodala emotikone koji plaču, puno srce i ruke koje se mole.

Fudbaler Nemanja Gudelj je tada svojoj voljenoj spremio nezaboravno iznenađenje, iznenadivši Anastasiju tortom na kojoj je pisao broj 25, a onda i šarenim balonima i plišanim igračkama.

– Volim te – napisala je Anastasija tada u opisu objave.

Izvor: blic.rs