Ana Pendić prvi put o tragičnoj smrti zaove: “Našoj ćerki u parku su govorili…” – Još uvek osećaju posledice

|

U porodici voditeljke Pink televizije Ane Pendić nedavno se dogodila velika tragedija. Podsetimo, 21. juna pronađeno je beživotno telo žene (50) u stanu na Voždovcu. Kako se ubrzo otkrilo, to je zapravo sestra muža Ane Pendić Radoš. Ana je izbegavala javno da govori na tu temu. Dugo se nosila sa bolom, a sada je uspela da smogne snagu i otkrije šta preživljava njena porodica nakon tragedije.

“To što se nama desilo još uvek vuče užasne posledice. Mi smo sada fokusirani da zaštitimo dete od svega toga, da ona prođe kroz to najbezbolnije što može. Bili smo u situaciji da njoj drugari u parku govorili neke stvari za koje nije bila spremna”, započela je Ana svoju ispovest i dodala:

“Užasno je to teško bilo, zaista mislim da će nas posledice toga tek sačekati, ali tu smo zajedno, da nas troje zajedno prođemo kroz sve to”, ispričala je voditeljka sa suzama u očima.

Podsetimo, zbog sumnje da joj je naneo teške povrede, tada je priveden nevenčani muž žene koja je pronađena mrtva. Uviđaj je izvršilo Više javno tužilaštvo u Beogradu, po čijem nalogu je telo poslato na obdukciju.

Prema nezvaničnim informacijama, suprug je pozvao policiju i prijavio da mu je žena preminula. Pisalo se i to da je osumnjičeni nakon privođenja navodno priznao policiji da je tukao suprugu.

“Na njenom telu bile su vidljive povrede, noge su joj kompletno bile u podlivima. Telo je poslato na obdukciju koja bi trebalo da pokaže da li je preminula od zadobijenih povreda”, rekao je tada izvor za Kurir.

Izvor: telegraf.rs