Ana Nikolić podelila staru fotografiju sa ocem – Majci se obratila potresnim rečima: “Loše sam ti ispala, al to je tvoj stid” (FOTO)

|

Pop pevačica Ana Nikolić otvoreno je pričala o narušenom odnosu koji ima sa svojom majkom Miljanom, a na novom albumu je objavila pesmu “Terasa sa pogledom na zid” za koju mnogi veruju da je posvećena upravo njenoj majci.

Iako ne priča puno o porodičnim odnosima, Ana je sada na svom Instagram nalogu podelila fotografiju koju je objavila jedna njena Instagram stranica. Fotografija je nastala dok je Ana bila dete, a na njoj je cela njena porodica.

Jednom prilikom, Nikolićeva je otkrila da je kroz razgovor sa psihoterapeutom shvatila da je njen odnos sa majkom narušen.

“Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negde nešto “škripi” u odnosu sa majkom ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa ćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru ali, svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i ćerka da budu drugarice”, ispričala je Ana za “Hype” i dodala da je u porodici uvek bila “obeležena”.

Izvor: blic.rs