Aleksandar Mitrović se oglasio čudnim porukama: “Možeš mnogo da naučiš…” – Da li je ovo namenjeno Piksiju

|

Aleksandra Mitrovića nije bilo u reprezentaciji Srbije za utakmice Lige nacija protiv Španije i Danske, pošto su i on i njegov kolega iz kluba Sergej Milinković Savić otkazali selektoru Draganu Stojkoviću uz objašnjenje da su povređeni.

Međutim, obojica su igrali meč veče pre otkazivanja za Al Hilal svih 90 minuta, pa je mnogima delovalo kao bojkot protiv selektora Dragana Stojkovića Piksija. Mitrović i Sergej su punom parom trenirali u klubu dan pre meča sa Španijom, što je dodatno bacilo sumnju na njihove povrede.

Sada se Mitrović oglasio na svom Instagram nalogu, gde je objavio dve misteriozne poruke.

“Možeš mnogo da naučiš kada si tih i gledaš”, bila je prva poruka, a zatim je usledila nova.

“Izgrađeno, a ne kupljeno. Zarađeno, a ne dato. Grizlo se, nije se davalo. Drugačiji, ne prosečan”, poručio je Mitrović na Instagramu.

Ostaje pitanje kome je ovo upućeno. Da li selektoru, koji je nakon meča sa Španijom izneo deo prljavog veša sa Evropskog prvenstva i otkrio da pojedini igrači nisu slušali šta im je govorio i tražio.

Takođe, deo javnosti i navijača posle meča je žestoko kritikovao Mitrovića, Sergeja, Vlahovića i sve koji su otkazali poziv pre mečeva sa Španijom i Danskom.

Izvor: telegraf.rs