Ognjen i Mina planiraju dete – Voditelj progovorio o polu bebe: “To će me učiniti kompletno srećnim”

|

Voditelj Ognjen Amidžić nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske izvesno vreme je bio u solo statusu, ali se brzo proširila vest da je uplovio u romansu sa koleginicom Minom Naumović, koja mu je opet vratila osmeh na lice.

Iako su skupa manje od godinu dana, koliko je njihova ljubav ozbiljna svedoči i to što se četranest godina mlađa novinarka već uselila u Amidžićev stan. Ognjen i Mina praktično se ne razdvajaju. Osim toga što zajedno rade, žive, oni zajedno i putuju, a sa svojim pratiocima na Instagramu dele i fotografije sa putovanja. A, upravo njima voditelj je otkrio da bi voleo uskoro ponovo da postane otac.

Naime, Ognjenu je jedan od pratilaca postavio pitanje da li bi voleo da ima i jednu ćerkicu, na šta je voditelj iskreno odgovorio.

“Iskreno, to bih baš, baš voleo, mislim da je to nešto što mi baš nedostaje. To će da me kompletno učini srećnim, to će mi doneti neku novu dimenziju u sve”, odgovorio je Amidžić, a prenosi Mondo.

Podsećamo, Ognjen Amidžić iz braka sa Danijelom ima sina Matiju, a očigledno je da će uskoro ponovo postati otac, nadamo se devojčice, kako i sam priželjkuje.

Izvor: svet-scandal.rs