Ženi se Đorđe Đoković: Noletov brat zaprosio devojku, a evo kakvo joj je iznenađenje pripremio (VIDEO)

|

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića, zaprosio je svoju devojku Sašku Veselinov sa kojom je već godinu dana u vezi.

Đorđe je izveo Sašku u šetnju, a dok su uživali u pogledu na Kalemegdanu, nije ni slutila šta joj se sprema. On je organizovao ljude koji će snimiti i ovekovečiti ovaj trenutak, a onda je sa leđa zagrlio Sašku. Dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd, Đorđe je kleknuo pred nju i izvadio prsten.

Oduševljena i zbunjena Saška je rekla “da” i pala u zagrljaj budućem suprugu.

Kako je izgledalo iznenađenje koje joj je Đorđe priredio, pogledajte OVDE.

Podsetimo, Saška je nedavno pričala o životu, upoznavanju s Đorđem, te priznala da su uzeli novi stan i iz njenog se preselili u novi.

– To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: “Ne mogu više da prenosim te stvari”, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako.

Onda je samo rekao: “Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.” I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj – ispričala je Saška.

Izvor: kurir.rs