Zbog nje je Iva isplakala more suza: Daša je druga žena Milana Štrljića – Bavi se zanimljivim poslom i izgleda vrlo mladoliko (FOTO)

|

Milan Štrljić, jedan od najpopularnijih jugoslovenskih glumaca, početkom devedesetih promenio je život iz temelja. Kada je ćerka Iva imala 15 godina, razveo se od supruge Slavice, balerine Pozorišta na Terazijama, i preselio u rodnu Hrvatsku, gde je započeo novi profesionalni i porodični život.

Već 25 godina glumac je u braku sa Dašom, koja je po profesiji viši fizioterapeut. Imaju sina Frana koji je od Ive mlađi 21 godinu, i kako je glumica nedavno potvrdila, u sjajnom su odnosu.

Milan i Daša žive u Splitu, dok je njihov sin u Zagrebu. Kada su pre par godina paparaci snimili Štrljiće u opuštenoj šetnji ulicama Zagreba, Milan je odlučio da kaže koju reč o svom privatnom životu.

“Svratili smo u Zagreb kako bismo posetili našeg sina, studenta Pravnog fakulteta. Za sada je dobar, uredno polaže ispite. Daša i ja smo se prošetali, otišli na ručak, a nismo propustili ni izložbu Vlaha Bukovca. Najviše uživamo u obilasku živopisnih ulica. Budući da je Daša studirala u Zagrebu, nije ni čudo što joj je u srcu”, ispričao je tada Milan Štrljić.

Kad nije pred kamerama, Milan je sa studentima Umjetničke akademije, koju je osnovao u Splitu.

“Sa mojom Dašom provodim svaki slobodan trenutak. U braku je najvažnije poverenje, a meni supruga daje oslonac i mir”, ne krije glumac koliko mu znači supruga, koju hrvatski mediji hvale zbog mladalačkog imidža.

Izvor: hellomagazin.rs