Završila je dva fakulteta, deda joj je legendarni fudbaler, a ona pleni lepotom: Buduća kuma Anastasije Ražnatović

|

Najbolja drugarica Anastasije Ražnatović, prelepa Tara Milutinović, polako ali sigurno osvaja glumačku scenu u našoj zemlji, te je nedavno imala premijeru svog prvog filma “Ala je lep ovaj svet” na kojoj je zasenila javnost holivudskim izgledom.

Njenom osmehu ne može niko da odoli, a pošto ostvaruje sve zapaženije uloge, mnogi joj predviđaju veoma uspešnu karijeru.

Naime, široj javnosti je postala poznata kao jedna od najboljih Anastasijinih drugarica, i retko ko zna da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića.

Ova holivudska lepotica završila je čak, dva fakulteta. Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, te je shvativši da je gluma ono u čemu se najviše pronalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti u klasi Vide Ognjenović.

– Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet, bila sam jako mlada i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam kao da sam pobegla od sebe – rekla je jednom prilikom mlada glumica.

– Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Kada sam rekla mami da moram to da uradim, ona me potpuno podržala i rekla da ja treba da budem ja – zaključila je Tara.

Osim velikog glumačkog talenta, veoma je darovita i kada je u pitanju muzika. 2013. godine je u Narodnoj skupštini Srbije primila Specijalno priznanje Sportskog saveza Srbije u ime svog dede, te su je mediji još tada zapazili.

Tara i Anastasija Ražnatović najbolje su drugarice već više od deceniju i veliki su oslonac jedna drugoj u životu. Glumica je čest gost u domu poznate pevačice, a Anastasija je jednom prilikom i rekla da je to i njena buduća kuma.

– Družimo se od moje 12.godine. Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. – rekla je Anastasija.

Sa druge strane, pevačica je među prvima došla na pomenutoj premijeri filma, kako bi svojoj najboljoj drugarici pružila podršku u vrlo važnom momentu za nju u karijeri. Za tu priliku izabrala je veoma zanimljiv crni kožni autfit, koju je začinila efektnom plavom torbicom.

Izvor: espreso.co.rs