Zavirite u stan iz koga se iselila Marija Veljković sa decom: Ušuškan dom u kome je svako imao svoj kutak (FOTO)

|

Stan voditeljke kultnog kviza “Slagalica”, Marije Veljković, do nedavno je bio pun dečije graje, ali sada to više nije slučaj. Naime, Marija se iz njega iselila sa svoje troje dece i kućnim ljubimcem. Iako brakorazvodna parnica još uvek traje, Marija i Milan su živeli pod istim krovom.

Cilj bivših supružnika bio je da njihovo troje dece shvati da će čak i kada se rastanu njima oni uvek biti mama i tata. Njihov dom bio je mesto kompromisa, a za decu je bio i ostaće oaza ljubavi.

Ušuškan, funkcionalan i topao stan, osmišljen je tako da svakom članu porodice u njemu bude prijatno, a mališani imaju, svako svoj omiljeni kutak.

“Trebalo nam je vreme da bismo se organizovali. On je ostao u našem stanu, a ja sam se sa decom i kučetom preselila u svoj devojački, u kome nisam bila od 2009. godine. Nije lako, ali nastaviš život”, ispričala je Marija i dodala:

“Kad se udate, mislite da je to zauvek. Nema druge opcije. No, život nas uči raznim lekcijama. Zapravo, mi smo rastavljeni, a sam razvod je u toku. Papir nije važan, već činjenica da deca i ja imamo novi životni prostor. Mada rastavljeni, mi smo mama i tata i to ćemo biti do kraja života. Roditelji smo već deceniju, a to nije malo. Njih troje su veliki, pametni i razumni, imaju svoje vreme i s tatom i s mamom, vole i mamu i tatu. To je jedino bitno”, zaključila je Marija.

Izvor: espreso.co.rs