“Zato sam prvo otišao do Tare”: Novak otkrio tajnu pobede u finalu US Opena – Slika zagrljaja sa ćerkom obišla planetu

|

Može se reći da je zagrljaj Novaka Đokovića sa ćerkom Tarom najemotivniji trenutak na ovogodišnjem US Openu. Odmah posle osvajanja US opena, Novak je otišao kod ćerke Tare, a slika kako grli devojčicu je obišla je svet i oduševila mnoge.

Upitan posle meča da “objasni” taj emotivni zagrljaj sa ćerkicom, Đoković je otkrio jednu tajnu i dao veoma dirljiv odgovor.

“Gledao sam je ceo meč. Ona je sedela u prvom redu, bila je okrenuta prema meni kada sam ja sedeo na klupi i nekoliko puta smo se smejali jedno drugom. Ona ima samo šest godina i baš u trenucima kada je trebalo da imam tu razigranost i tu radost i da se malo opustim u velikom stresu, posebno u drugom setu, pogledala me je i dala mi je ovu energiju”, započeo je Novak i dodao:

“Zato sam prvo otišao kod nje. Naravno zato što mi je ćerka, ali mi je i ona najviše pomogla u ovom meču. Toliko je volim, a imati je, moju ženu, sina Stefana i roditelje – osetio sam podršku i ljubav svih. Ovo je i njihov trofej”, rekao je Novak.

Utrenutku kada mu je Tara čestitala, Novak nije mogao da zadrži suze, čime je još jednom pokazao da je porodica na prvom mestu. A taj emotivni momenat raznežio je i jednu od najlepših teniserki sveta koja je podelila fotografiju Novaka i Tare.

Izvor: telegraf.rs