Viki dala 2.500 evra na dekoraciju za novogodišnje praznike: Mnogi kažu da je na ivici kiča, šljašti na sve strane (FOTO)

|

Po tradiciji, mesec dana pred doček Nove g-odine dom Viki Miljković odiše posebnom energijom. Pevačica, njen suprug Dragan Tašković Taške i sin Andrej već krajem novembra ukrašavaju jelku, što njihovoj luksuznoj nekretnini u Beogradu na vodi daje dodatnu čar i toplinu.

Dekorisanje jelke doprinosi porodičnom spajanju, te nije čudo što Viki najviše voli ovaj period godine.

Jelka, ali i čitav dom Viki Miljković ukrašeni su crveno-zlatnim detaljima, lampicama, svećicama, mašnicama, poklonima, slatkim figuricama, a tabloidi spekulišu da je za sve navedeno pevačica izdvojila više od 2.500 evra, te da svake godine dokupljuje ponešto od ukrasa. Međutim, ima i zajedljivih komentara koji kažu da je pevačicina dekoracija na ivici kiča.

Ironija je što već tri decenije Viki i njen suprug novogodišnju noć provode radeći po klubovima po Evropi, te retko ostaju kod kuće. Zato i dekorišu mesec dana ranije, da bi u što duže mogli da uživaju, ali i da bi goste na dan Svetog Nikole, njihove krsne slave, dočekali u prazničnom ruhu.

Izvor: story.rs