Uskoro kreće retrogradni Merkur: 4 znaka Zodijaka posebno treba da se pripaze – Ribe, odložite selidbu

|

Drugi po redu, ove godine, retrogradni Merkur nam uskoro stiže. Trajaće od 10. maja do 3. juna. Tada češće dolazi do sukoba, nesporazuma, loših poslovnih poteza, gubitka novca, a ova četiri znaka najviše će osetiti posledice.

Bik

Bikovi treba da vode računa o trošenju novca i energije. Pazite na finasije, jer ima mnogo potencijala za brz gubitak novca. Za početak odložite šoping za bolje vreme. Merkur takođe utiče na vaš osećaj identiteta. Pazite da ne upadnete u loša osećanja i crne misli.

Blizanci

Blizance očekuje egzistencijalna kriza. Astrolozi savetuju da više vremena provodite u prirodi, kako biste mogli da razbistrite misli. Dodatno ste ranjivi na prevare i iluzije. Kako Merkur prelazi u Bika, biće potrebno da Blizanci privremeno predaju svoj društveni život i fokusiraju se na isceljenje.

Devica

Devicama se savetuje oprez pri korišćenju društvenih mreža. Svaki pogrešan korak može izazvati haos u vašem društvenom životu. Počećete da preispitujete sve što ste ikada znali, a taj gubitak kontrole može biti zastrašujući. Device će osetiti potrebu da pobegnu od rutine, ali treba izbegavati putovanja na velike udaljenosti.

Ribe

Ribama se savetuje oprez jer bi moglo da bude problema nardnih nekoliko nedelja. Sada nije dobar trenutak za selidbe, odložite kupovinu novog stana. Takođe, obratite pažnju na komunikacije, izazivajući ekstremnu konfuziju kada je u pitanju izražavanje vaših ideja ili obrada informacija. Trudite se da stvari ne shvatate lično.

Izvor: glossy.espreso.co.rs