Upoznajte moju Mitru: Bojana Ristivojević pokazala ćerku – Emotivnog partnera još uvek krije

|

Samo tri meseca od rođenja ćerke Mitre, voditeljka Jutarnjeg programa TV „Prva“ Bojana Ristivojević vratila se na male ekrane, doduše uz skraćeno radno vreme. U intervjuu za Story govorila je o roditeljstvu, poslu, a svog emotivnog izabranika još uvek nije otkrila javnosti.

Na pitanje da li je bilo preko potrebno da se vrati poslu nakon samo tri meseca od porođaja, Bojana je odgovorila:

“Odluku sam donela kako bih i sebi i ćerki dala malo prostora. Jutrarnji program “Prve” traje od 6 do 10 časova, kada Mitra običo spava, što mi je bio dodatni podstrek. Objediniti privatni i profesionalni život tako da nijedan ne trpi, i da na oba polja budete uspešni, najtačnija je definicija sreće”, kaže Bojana i priznaje da je majčinstvo promenilo njen život.

“Majčnstvo mi je oplemenilo život, udahnulo doživljaj bezuslovne, iskrene ljubavi koju može da oseća jedino roditelj prema svom detetu. S druge strane, i posao mi ostaje važna stavka. Da mi nije jedan od prioriteta, ne bih ga ni radila. Ništa ne radim polovično”, ispričala je voditeljka.

Ime i zanimanje svog emotivnog partnera nije obelodanila, ali otkrila je da je u dogovoru sa njim nedavno krstila naslednicu Mitru u manastiru Kaona, i to na dan porodiče slave.

Izvor: story.rs