Udala se sa 17, a brak je potrajao samo 7 meseci: Ko je otac sina Suzane Jovanović

|

Bračno putovanje Saše Popovića i Suzane Jovanović traje dve i po decenije, ali retko ko zna ko je muškarac za koga se pevačica prvo udavala i sa kojim ima sina Danijela.

Naime, Suzana je već sa 15 godina nastupila je na jednoj svadbi u komšiluku. Tada je dobila svoj prvi honorar i počela da peva. Upoznala je jednog harmonikaša za kojeg se udala sa 17 godina. Medjutim, bili su u braku samo 7 meseci.

“Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale  ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin”, jednom je izjavila Suzana.

Pre par godina pevačica je otkrila da Danijela radi u Grandu: “Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug”.

Podsetimo, Danijel se uskoro ženi, a Suzana i Sale će postati ponosni svekar i svekrva.

Izvor: stil.kurir.rs