Tri meseca od nezapamćene tragedije oglasila se Nina Borović Kobiljski: Podelila ćerkin omiljeni citat koji slama srca

|

Nina Borović Kobiljski, majka devojčice koja je ubijena pre tri meseca u OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u Beogradu kada je dečak (13) iz očevog pištolja lišio života još osam učenika i čuvara škole, objavila je dirljivu poruku na dan kada je pre tri meseca ostala bez deteta.

Nina je objavila fotografiju ćerkinog školskog rada, navodeći da je to bila ćerkina omiljena reč i njen omiljeni citat.

“Kako je divno to da niko ne mora čekati ni trenutak da bi počeo svet činiti boljim” – izabrani citat… “sreća” izabrala je tu reč”, napisala je Nina povodom tri meseca od nezapamćene tragedije.

Njen suprug, proslavljeni odbojkaš Dragan Kobiljski, objavio je fotografiju ubijene dece, među kojima je i njegova nasmejana devojčica i napisao: “tri meseca”. Ispod njegove objave ređaju se poruke podrške i emotikoni slomljenih srca. Njegovu objavu podelili su i roditelji jedinog dečaka koji je ubijen u nezapamćenoj tragediji koja je potresla čitavu Srbiju.

“To su bila divna deca, čiste duše i čistog srca. Pred njima je bila blistava budućnost. O tome koliko su oni bili predivni, svedoči i citat ubijene devojčice, njene izabrane rečei. Ona je zračila dobrotom, srećom i želela je da svet učini boljim mestom”, ispričao je sagovornik Kurira.

Izvor: espreso.co.rs