Tanja Bošković uslikana sa poznatim muškarcem: Nisu skidali osmehe sa lica – Svi ga znate sa malih ekrana (FOTO)

|

Sinoć je u Beogradu održana dodela nagrada “Balkan Awards” na kojoj su uručena priznanja brojnim javnim ličnostima sa domaće javne scene. Događaju je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti iz sveta muzike, umetnosti, glume.

Među njima se pojavila i harizmatična glumica Tanja Bošković, koja je kao i uvek svojom lepotom, otmenošću i damskim držanjem privukla veliku pažnju. Tanja je za ovu priliku odabrala crni elegantni komplet zahvaljujući kome je zablistala na događaju.

Glumica nije došla sama, već joj je društvo pravio kolega Milenko Pavlov. Ako je suditi prema fotografijama kolege su uživale na ovom događaju. Tanja i Milenko nisu skidali osmehe sa lica dok su srdačno razgovarali.

Sinoć je folk pevačica Zorica Brunclik dobila nagradu za koncert godine, i okupljenima se pohvalila da je smršala, te istakla da je već mesec dana na rigoroznom režimu ishrane, pa je s ponosom pozirala brojnim fotografima.

Glumica Milica Milša došla je na dodelu nagrada sa suprugom, scenaristom Žarkom Jokanovićem, a sve vreme su bili nasmejani. Ona je dobila nagradu za ulogu godine, u seriji “Igra sudbine”. Događaju je prisustvovala i Danica Ristovski, za koju kažu da je posle razvoda “procvetala”.

Izvor: espreso.co.rs