“Taman postala Dorćolka, sada će se igrati po Begaljici”: Pevačica brutalno prozvala Jeremićku – Nazvala je baka Joka

|

Jovana Jeremić potvrdila je svoju vezu za biznismenom Draganom Stankovićem, nakon što su u javnosti isplivale njihove zajedničke fotografije. Njena objava za kratko vreme pobrala je mnogo komentara podrške i lajkova, ali ima i onih koji ne podržavaju Jovanu i Dragana.

Svoje mišljenje o njihovoj vezi javno je podelila pevačica Vesna Rivas.

“Taman postala Dorćolka, ali sreća je veća biti baka. Baka Joka. Sad će posle jutarnjeg pravo u šetnju sa unukom i ćerkom, taman da se deca lepo igraju po Begaljici i Grockoj. Srećno”, napisala je Vesna na svom Instagram storiju uz fotografiju Jovane i Dragana.

Podsetimo, dečko Jovane Jeremić je je i vlasnik i direktor Pekarske industrije „AS – Braća Stanković“ iz Begaljice kod Grocke. Firma je osnovana 2002. godine, a kako je i Jovana istakla, Dragan je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji.

Stanković je jednom prilikom za medije govorio o svom poslu, pa je istakao šta je važno za uspeh.

“Ako čovek želi nešto i ima cilj ispred sebe onda samo velikim radom i upornošću može to da realizuje. Zato smo danas, posle 12 godina poslovanja, tu gde jesmo – jedni od lidera u pekarskoj industriji Srbije”, rekao je tada Stanković u razgovoru za Ekonometar.

Izvor: espreso.co.rs