Svaka žena bi poželela ovakvog dečka: Vesna Dedić uživa na Tajlandu sa markantnim doktorom (FOTO)

|

Poznata novinarka, voditeljka i književnica Vesna Dedić obavestila je pratioce na Instagramu da je stigla na Tajland, a juče je poslala i prvu razglednicu iz te egzotične zemlje. Putovanje je trajalo čitavih 23 sata, ali sve je palo u zaborav kada je avion sleteo na aerodrom Samui.

Vesna na egzotičnom putovanju ima i fino društvo. Na slikama pored nje je dr Dejan Antonić, a sa ove distance možemo samo da nagađamo da li joj je prijatelj ili nešto više. Ili jednostavno, s obzirom na profesiju, brine o njenom zdravlju i dobrom izgledu. U svakom slučaju, markantni gospodin sa prosedom kosom izgleda – fenomenalno i san je svake žene.

Doktor Antonić je ugledan beogradski stručnjak za estetsku medicinu. Na njegovom profilu navedene su uže specijalnosti (botoks, fileri, nehirurški fejslift, korekcije nosa…) i osnivač je ordinacije „Esthelligence“. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu 1996. godine, usavršavao se u Pragu, Frankfurtu, Dubaiju, Parizu i još nekim gradovima, i uvaženi je član Američke akademije za estetsku medicinu.

Izvor: hellomagazin.rs