Sutra je poseban dan: Datum 7.7. donosi povoljnu energiju – Numerolog objašnjava šta treba da uradite kako bi ostvarili želje

|

Kako objašnjavaju numerolozi, “brojevi ogledala” su cifre koje se ponavljaju u datumima, simbolima ili oznakama, a numerolozi im pridaju veliko značenje. Takav jedan, sa dve sedmice, očekuje nas sutra, a evo i šta nam donosi.

Broj 7 u mnogim verovanjima važi za srećan broj koji donosi povoljne okolnosti. Dve sedmice u nizu označavaju pronalazak više svrhe. To znači da ćemo verovatno tokom njihove “vladavine” biti strastveniji, dinamičniji i analitični. Kada odlučite u kom pravcu želite da krenete, energija će vas sama “pogurati” i dati vam vetar u leđa.

Na sutrašnji dan naročito će biti povoljno polje ljubavi. Vrlo je moguće da se promeni situacija na tom polju i da će vam doći novi nalet hrabrosti, ali i smelosti da istražite i priznate sebi emocije.

Ono što treba da uradite 7. jula jeste da poslušate šta vam srce govori i kojim to putem ono želi da krene. Osvestite svoje prave emocije i prepustite se njima.

Izvor: magazin.novosti.rs