Sugrađani iz Bosne o Nadi Topčagić: Pijana je plakala kada joj se prva ljubav oženio, a majka joj je živela u kamp-prikolici

|

Pevačica narodne muzike Nada Topčagić rođena je u Tarevcima u blizini Modriče u Bosni i Hercegovini, a njen sugrađanin Nahdet otkrio je nepoznate detalje o ovoj pevačici.

Sugrađani su ponosni na Nadu ali joj zameraju neke stvari. Naime, Nada je jako mlada otišla da peva, a roditelje je ostavila same.

Nahdet Sulejmana Salka prenosi:

“Upoznao sam Nadu 2008. godine, kada joj je majka bila u bolnici. Imao sam radnju u centru, u koju je ona redovno dolazila kako bi kupovala potrebne namirnice. Moram joj zameriti što majci nije posvetila više vremena i nege, a toliko je opevavala. Ona je mlada otišla iz ovog mesta, trbuhom za kruhom je otišla za Srbiju. Poznavao sam i njenog oca Redžu, on je bio fin i tih čovek. Talenat za pevanje pokazala je još u srednjoj školi, a nasledila ga je od porodice sa očeve strane. Nada je ovde imala jednu veliku ljubav, njena prva ljubav bila je odavde, moj rođak. Kada je odlučila da ode u estradne vode, on to nije podržao, pa su se rastali. Ona kada je čula da se on ženi, dolazila je u Modriču, bila je ovde pijana i razočarana”, priča Nahdet.

Oni dodaju da Nadina sestra Almasa živi u Nemačkoj, a zameraju joj posebno što im je majka Hamida živela u kamp-prikolici do kraja života.

Izvor: informer.rs