Stefan Lukić, pevač koji želi da postane žena iznenadio potezom: Verio devojku – Sve objavio na društvenim mrežama

|

Stefan Lukić, nekadašnji takmičar u Zvezdama Granda je odlučio da promeni pol, a dok traje tranzicija, odlučio se za još jedan bitan korak. Stefi Gazela, kako se sada zove, rešio je da se ženi.

Iako ga dugo nije bio prisutan u javnosti, svi i dalje pamte moćni muževni bariton Stefana Lukića zbog kojeg su mu predviđali blistavu karijeru.

Baš zbog toga javnost je bila iznenađena vešću da njegova rodna orijentacija nije bila u skladu sa urođenim polom, to jest, on se u sebi osećao kao žena iako je rođen u muškom telu, te je navodno, krenuo putem tranzicije.

Danas je usledio novi neočekivani potez – Stefan je objavio da je verio devojku. U objavi na Fejsbuku podelio je nekoliko fotografija sa vereničkim prstenom i napisao: “rekla je da”.

Inače, prema pisanju medija, Stefan je bio u dugoj vezi, a potom je usledio raskid zbog ponašanja koje je smetalo njegovoj tadašnjoj devojci.

“Sada postaje žena. Svi smo u čudu. Niko nije ni slutio na ovako nešto. Ostaviće bend sa kojim dugi niz godina nastupa. Promeniće pol”, rekao je izvor blizak pevaču.

Izvor: blic.rs