Stanodavci u Srbiji nemaju granicu: 300 evra plus depozit za stan od 40 kvadrata sa improvizovanim ormarom

|

Stanodavci u Srbiji često precene svoje stanove, pa cene mogu da “skaču” u nebesa i kada se izdaje prostor u kojem čak nema ni osnovnih stvari.

“Izdaje se stan na Bulevaru Patrijarha Pavla. Cena 300 evra plus depozit”, stoji u jednom od oglasa, koji ne zvuči loše, dok se ne pogleda šta se za tu cenu nudi.

Naime, na fotografijama koje su objavljene, nalazi se jednosoban stan u kojem ima toliko malo nameštaja, da čak ne postoji ni ormar. Kako garderoba mora negde da se odloži, stanodavac se dosetio da postavi platneni ormar.

Vodilo se računa i o osnovnom pravilu da se voda i struja u kuhinji ne mešaju, pa tako prostor između sudopere i šporeta čini nedostatak kuhinjskih elemenata.

Korisnici interneta odmah su odreagovali, te je jedan naveo da se njegov drugar nalazi u novom stanu u istoj ulici ali da plaća 180 evra.

Jedan komentator se osmelio i napisao da je nameštaj koji se nalazi u stanu “iz prošlog veka”.

“Otvorili” su se za TV komodu i ovaj veli viseći deo u kupatilu koji je nešto najjeftinije što može da se nađe”, stoji u njegovom komentaru.

“300 e za 40 kv, i “ormanom” od …sta god da je ovo. To je jedini “orman” u stanu”, još jedan je od brojnih komentara koji je ovaj oglas izazvao.

Izvor: blic.rs