Slike govore više od reči: Evo kakav odnos zapravo ima Suzana Jovanović sa snajom Tijanom

|

Kad Suzana Jovanović i Saša Popović žene sina, očekivano je da se taj događaj medijski proprati, a svi akteri dospeju u fokus javnosti. Tako je i njihova snaja Tijana iz potpune anonimnosti postala devojka o kojoj se dosta priča i piše. Mnogo se spekuliše i o odnosu snaje i svekrve, a Suzana o snaji Tijani govori ovako:

“Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu”, kaže Suzana Jovanović.

Tijana inače radi u “Grandu” kao šminkerka, gde se i upoznala sa Danijelom. Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije brojnih dama sa javne scene koje je ulepšavala pre nego što stanu pred kamere, a među njima su Ljiljana Blagojević, Dragana Katić, Iva Štrljić, ali i svekrva Suzana Jovanović. Tijana inače poseduje diplomu Ekonomskog fakulteta.

Suzana je posebno srećna i ponosna na izbor svog sina, a fotografije koje postavlja na svom profilu govore više od reči. Uz jednu fotografiju sa Tijanom, Suzana je kratko napisala “Snajka”, a neko od pratilaca se nadovezao konstantacijom: “Srećna je kakvu svekrvu ima”.

Izvor: hellomagazin.rs