Sin Voje Nedeljkovića proslavio veliku maturu: Stoji pored oca u istom odelu – Odavno prerastao voditelja

|

Voja Nedeljković može se pohvaliti dugom i uspešnom karijeru, a kada je njegov privatan život u pitanju Voja je ponosan na brak sa suprugom Majom, ali i na sina Đorđa koji je sada proslavio veliku maturu.

Ovaj veliki dan u domu Nedeljkovića probudio je emocije kod ponosnog tate koji je na dan sinovljeve maturske večeri, osim roditeljske, imao i ulogu voditelja. Tim povodom Voja je pozirao sa svojim naslednikom i uputio mu emotivne reči.

“Počeo sam davne 1991. da vodim program maturskih večeri u hotelu Hayat. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali sve u svemu ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata. Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća, i da se ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno sine”, poručio je ponosni otac, nakon čega su čestitke počele da pristižu sa svih strana.

Inače, voditelj je već 19 godina u skladnom braku sa lepom doktorkom Majom sa kojom ima sina Đorđa. U jednom intervjuu otkrio je da njegov naslednik ne planira da krene stopama svog oca.

Izvor: espreso.co.rs