Sin Marije Petronijević je mamina kopija: Dečak raste kao iz vode – Puzi po dvorištu i uživa u seoskoj idili (FOTO)

|

Glumica Marija Petronijević poslednjih godina živi na obroncima Zlatibora, u rodnom selu Visibaba. Ona je scenu zamenila prirodom i poljoprivrednim gazdinstvom koje broji 300 ovaca i mnogo sadnica raznog bilja, a od prošle godine kada je rodila zdravog dečaka, glumica igra najlepšu životnu ulogu – majka. Sin Marije Petronijević mamin je centar sveta koji je u njen život uneo najveću radost.

Koliko Marija uživa u svom prvencu često se može videti na društvenim mrežama gde glumica deli trenutke iz svakodnevnog života, a primetno je da joj život daleko od gradske gužve i te kako prija kao i dečaku koji raste u zdravoj, seoskoj sredini.

“Zasad živi na otvorenom, puzi po dvorištu do beskonačnosti. Postulat koji se trudim da mu usadim, jeste: “Sine, ceo svet je tvoj i možeš stići i do zvezda ako to budeš dovljno želeo”, rekla je jednom prilikom glumica, dok su njeni pratioci oduševljeni prizorima i svi komentarišu da je sin Marije Petronijević pravi medenjak.

Marijin suprug dugo je bio misterija za javnost, a tek nedavno je objavio zajedničku sliku sa majkom svog naslednika. On se bavi humanitarnim radom, ali ne želi da se eksponira. Mariji je suprug najveća podrška u odgajanju deteta, ali i u poljoprivrednim i stočarskim poslovima.

Izvor: story.rs