Sad se zna ko Anastasiji pravi društvo dok je Gudelj na treninzima: Isplivala slika luksuzne vile sa bazenom u Sevilji

|

Anastasija Ražnatović i dalje je u Sevilji, kod dečka Nemanje Gudelja. Jug Španije je u ovo doba čaroban, pa mogu da se prepuste dugim šetnjama po prijatnom vremenu.

A dok je Nemanja na treningu, njegova devojka Anastasija uživa. Fudbaler živi u jednom do najlepših kvartova, punom mira i zelenila, a vila koju je odabrao poseduje veliko dvorište i bazen, i kao stvorena je za dokolicu. Anastasija je pratiocima pokazala i kako to otpilike izgleda.

Dvorište je od radoznalih pogleda sakriveno belim zidom, čije gornje delove prekriva zelena ograda. Ležaljke pored bazena, sunce, nebo… Šta više poželeti? Kada Nemanja nije tu, društvo Cecinoj ćerki prave ljubimci. Prošli put smo videli da imaju psa, Anastasija je na Instagramu otkrila da je tu još jedan krzneni mezimac – mačka.

Iako se mladi par suočava sa preprekama u ljubavi u vidu ženskog dela Gudeljeve porodice, to Anastasiju ne sprečava da uživa sa dečkom. Skori dolazak u Španiju najavila je i njena majka Ceca Ražnatović, koja će ovog puta spojiti lepo i korisno – održaće koncert u Barseloni i provesti vreme sa ćerkom i budućim zetom.

Izvor: hellomagazin.rs