Ražnatovići opet slave: Nakon rođenja Krstana i Anastasijine trudnoće, Ceca obradovala sjajnim vestima

|

Ovaj period izgleda da vrlo pogoduje poznatoj porodici Ražnatović. Sve sama veselja nižu se u vili na Dedinju. Nakon punoletstva Cecine sestričine Helene, rođenja malog Krstana i Anastasijine trudnoće, u porodicu je stigao novi povod za veselje.

Veliko finale 5. Sabora narodne muzike Srbije 2023. godine održano je u četvrtak uveče, a publika se tokom tri dana zabavila uz direktan prenos na RTS-u. Članovi žirija Sabora 2023 bili su: Ivana Selakov, estradna umetnica, aranžer i kompozitor Slobodan Marković, vokalna solistkinja Dragica Radovanović Cakana, kompozitor i tekstopisac Dušan Bačić i peti član, i predsednik žirija, maestro na harmonici i dugogodišnji umetnički rukovodilac i šef Narodnog ansambla RTS-a, Branimir Đokić.

U revijalnom delu finala nastupala je Svetlana Ceca Ražnatović, koja je izvodila najveće hitove iz svoje karijere. Ovom prilikom folk zvezdi je uručena nagrada za životno delo, čime je, sa nepunih 50 godina, postala najmlađa dobitnica ove prestižne nagrade. Istog dana objavljeno da je njena ćerka Anastasija trudna, a pevačica je bila sjajno raspoložena.

„Presrećna sam zbog nagrade. Počela sam na RTS sa 14 godina i čast mi je što sam baš ja dobila ovu nagradu“, izjavila je jedna od naših najpoznatijih folk pevačica, kojoj je priznanje uručio predsednik SEMUS Dragiša Golubović.

Izvor: blic.rs