Putnica podelila sliku obroka iz aviona, ljudi zgroženi: “Kako da jedeš ono što ne znaš šta je”

|

Putovanje avionom za mnoge predstavlja stres, pre svega zbog straha od letenja, a ima i onih koji se žale na uslugu kada su u pitanju obroci tokom putovanja. Jedna takva primedba napravila je pometnju na Tviteru, kada je jedna putnica objavila fotografiju tzv. lanč paketa koji je dobila.

Naime, jedna putnica iz strane avio-kompanije objavila je na Tviteru sliku obroka koji je dobila tokom leta. Slika je zgrozila njene pratioce od kojih mnogi nisu mogli da proniknu šta se tačno nalazi na tanjiru.

Sa slike se stiče utisak da hrana ne izgleda baš sveže i ukusno, a ovaj obrok uključuje viršlu, pečurke, krompir i, recimo, meso, ali ostatak hrane je pod znakom pitanja.

“Šta je ovo?”, “Ova viršla izgleda sumnjivo”, “Pa kako je moguće da je ovo prva klasa?”, “Kako da jedeš ono što ni ne znaš šta je?”, “Ovo izgleda dosta loše”, bili su samo neki od komentara.

Pošto je ova objava postalna viralna, nadležni iz avio-kompanije odlučili su da se oglase. Oni su putnici uputili izvinjenje, obećavajući da će se zbog ovog slučaja obratiti ugostiteljima koji brinu o hrani na letovima.

Izvor: kurir.rs