Prijin nastup u ZG postao hit – Pustili joj Viktorijinu čuvenu pesmu: “Stvarno ne znam ni ko ovo peva” (VIDEO)

|

Mlada zvezda Aleksandra Prijović u fokusu je medijskog interesovanja nakon velikih uspeha koje ređa u gotovo svim arenama na prostoru bivše Jugoslavije koje je zakazala, ali i održala do sada.

Pošto je jedna od najpopularnijih trenutno i najtraženijih pojmova na mrežama, skoro svaki njen stari video iskopan je do sada i na neki način plasiran na mrežama.

Kako je poslednjih dana na meti mrzitelja zbog toga što je rasprodala čak pet Arena Zagreb, iako je za Hrvate samo “cajka”, na mrežama se pojavio njen stari snimak iz Zvezda Granda.

Na pomenutom snimku se može videti Aleksandra na sceni dok je tadašnji novinarski žiri propituje o pesmama i poznavanju žanrova. Njoj su tada pustili čuveku “Barakudu” koju izvodi Snežana Mišković Viktorija, ali Aleksandra je nije prepoznala:

“Ja slušam pretežno narodnu muziku, ovo znam, negde sam onako čula, ali stvarno ne znam ni ko peva, ni…”, rekla je iskreno tada mlada Aleksandra, nakon čega je dobila veliki aplauz. Kako je to izgledalo na početku Prijine karijere, pogledajte u videu OVDE.

Izvor: telegraf.rs