Predrag Marković i njegova 36 godina mlađa supruga Vesna otkrili pol i ime deteta: Prinova stiže u avgustu

|

Političar, član Krunskog saveta i književnik, Predrag Peđa Marković (67), i njegova supruga Vesna (31), inače novinarka, čekaju devojčicu, objavila je Vesna na svom Fejsbuku pre izvesnog vremena.

Prvo dete ovog neobičnog para koji uživa u skladnom braku, a koji je zbog razlike u godinama interesantan celoj Srbiji, treba da se rodi do kraja avgusta.

Vesni će to biti prvo dete, a Predrag iz prvog braka ima odraslog sina. Devojčica, koja na svet treba da stigne do kraja avgusta, najverovatnije će, kako Kurir saznaje, ime dobiti po najvažnijoj ženskoj osobi u Vesninom životu – baki, koja ima staro srpsko ime.

Vesna, koja je rođena 1991. godine, imala je vrlo teško detinjstvo i sa dve godine ju je napustila majka i preudala se. Brigu o devojčici tada su preuzeli otac i baka, te je Vesna jako vezana za svoju baku Milku, koju svi zovu Milja. Zbog toga će, najverovatnije svojoj ćerkici nadenuti ime Milja, a protiv čega Peđa nema ništa – kaže za Kurir izvor blizak bračnom paru Marković.

Ovaj nesvakidašnji par je poznat i po neobičnom načinu međusobnog ophođenja – naime, Vesna persira svom suprugu Predragu.

Izvor: kurir.rs