Porodila se snaja Enesa Begovića: Armin nije dočekao da vidi sina za kog se pričalo da će poneti očevo ime

|

Posle velike tragedije u porodicu pevača Enesa Begovića stigla je i jedna radosna vest. Naime, pevačeva snaja, odnosno supruga njegovog pokojnog sina Armina Begovića, porodila se juče i na svet donela zdravog dečaka.

Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje nakon smrti supruga. Majka i beba se osećaju dobro, ali još uvek nije poznato ime dečaka, budući da se pisalo da će ga nazvati po pokojnom ocu, potvrđeno je za Telegraf od izvora bliskog porodici.

Armin Begović preminuo je iznenada 13. juna. On je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim dostupnim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Armin je imao samo 29 godina i nažalost nije dočekao da svog naslednika uzme u naručje.

Armin Begović sahranjen je 15. juna na Gradskom groblju Bare u Sarajevu. Dženazi nisu prisustvovati ni majka, ni supruga pokojnog Armina, a razlog su njihovi običaji.

“U kući se po našem verskom običaju žene ostaju u kući i tu će se održati čin, a na groblje idu muškarci”, rekla je tada Telegraf kuma porodice, Elvira Rahić.

Izvor: telegraf.rs