Ponovo zajedno? Lazar i Danica Ristovski zaboravili na razvod – Sin Petar otkrio sa kim od roditelja više voli da sarađuje

|

Lazar i Danica Ristovski važili su za jedan od najdugovečnijih parova našeg glumišta, te je sve iznenadila vest o njihovom razvodu. Sada već bivši supružnici su se rastali u tišini, bez skandala i senzacija i svako je nastavio svoj život po svojoj meri.

Bez obzira na razvod, njihovi životi će uvek biti isprepletani njihovom decom i unucima, ali i zajedničkim poslovnim projektima. Njihov sin, reditelj Petar Ristovski i glumačka ekipa, završili su snimanje psihološke drame “Tunel”, a u istom projektu angažovao je roditelje. Iako su razvedeni, to nije predstavljalo problem, rekao je Petar i istakao da mu je lakše kada radi sa mamom, jer ona ima više živaca.

“Nemaju zajedničkih scena, nisu se ni sreli na snimanju. Žive civilizovan život bez obzira na taj razvod, sve funkcioniše normalno kao i pre. Hvala Bogu, i brat, i ja smo već u godinama, tako da tu nema nikakvih problema”, rekao je Petar, pa opisao kako izgleda saradnja sa ocem.

“Uvek je to prepirka, gde me on pita “Zašto još jednom?”, “Šta ti sada nije valjalo?”, pa mu ja kažem “Ajde još jednom, možeš ti to bolje”. Naravno da napravimo plan i dogovor, pričamo o liku, kako će on to da iznese, o ritmovima raznim glumačkim, ali na setu je drugačije. Što je stariji, tanji je sa živcima, ne može puno puta da ponavlja, ali mene njegovi živci u tom trenutku ne zanimaju. Uvek teram svoje. Njega to posebno nervira, jer je to situacija u kojoj ne može da ode”, otkrio je Petar, i dodao da je sušta suprotnost saradnja sa majkom:

“Jeste, dosta je lakša za saradnju. Ona ima još puno živaca, i kao svaka majka, za svoje dete bi sve učinila, podjednako je zadovoljstvo i mislim da je obostrano”, rekao je Petar, koji je pored majke i oca, jednu od uloga dodelio i supruzi Teodori.

Izvor: svet-scandal.rs