Policija prati igrače Reala, osvanuli snimci sa treninga: Partizanovac proslavio rođendan, Tavareš hramlje – Legenda Reala nosi Partizanov šal

|

Košarkaši Partizana i Real Madrida spremaju se za treći meč u okviru plej-ofa Evrolige. Oba tima odradila su poslednje treninge i pripreme za utakmicu koja ih čeka od 20.30 časova u Areni.

Na zvaničnom Jutjub kanalu KK Partizan objavljen je snimak na kojem možemo videti kadrovi ispred svlačionice i sa treninga KK Partizan, ali i neke kadrove gde se može videti trening Reala.

Partizanovci su na treningu obeležili i rođendan Balše Koprivice, koji je duvao u tortu sa svećicama na kojima je bio broj 23, koliko je godina napunio centar Partizana. Košarkaše Reala će čuvati okom 500 pripadnika policije i obezbeđenja, nakon što su tenzije povišene posle sukoba u drugoj utakmici.

I u Areni se moglo videti da je sve vrvelo od pripadnika Žandarmerije ispred svlačionice Reala i kada god bi oni prolazili hodnicima Arene.

Prikazan je i jedan detalj, kada su na treningu bili igrači Reala, među kojima je i Valter Tavares, centar Madriđana, koji je zbog povrede propustio drugi meč. On je lagano trenirao, a imao je i specijalnu “longetu” na levoj nozi koju je povredio. Delovalo je i da se otežano kreće i da izgleda kao da hramlje.

Predsednik KK Real Madrid, Huan Karlos Sančez, zajedno sa saradnicima je bio gost na ručku koji je organizovao KK Partizan. Dve strane su pre razgovora razmenile poklone, a slike koje su objavili crno-beli lep su uvod pred večerašnju utakmicu u četvrtfinalu Evrolige. Interesantno je da su predstavnici španskog tima sedeli sa šalovima Partizana oko vrata.

Izvor: telegraf.rs