Pogledajte za koju cifru Anđelini roditelji prodaju luks vilu u Đenovićima: Komšije Đuričića sve ispričale (VIDEO)

|

Roditelji učesnice “Zadruge”, Anđele Đuričić, teško podnose situaciju u kojoj se nalaze zbog kćerke, jer se upustila u emotivnu vezu sa oženjenim i 23 godine starijim Zvezdanom Slavnićem.

Anđelini roditelji žive u naselju kod Herceg Novog, Đenovići, a navodno od sramote ne izlaze iz svoje kuće, a kako kažu komšije, ne viđaju ih u poslednje vreme skoro uopšte, ili eventualno samo kada izađu na terasu.

Međutim, sada su se pojavile i spekulacije da oni hitno žele da se presele iz Đenovića, pa su svoju luksuznu vilu pored mora, stavili na prodaju, i to za čak 360.000 evra.

Kuća u kojoj je Anđela provela detinjstvo je dvospratna, veoma prostrana i moderna. Fasada kuće je u boji nara, a nalazi se na samoj obali Jadranskog mora. Oko cele kuće nalazi se masivna ograda od kamena, a poseban ukras su gipsani lavovi na ulazu.

U prizemlju je ranije bila prodavnica, koja je neko vrme bila izvor prihoda njenoj porodici, a danas se izdaje kao smeštaj turistima. Njihove komšije rekel su da oni od toga veoma lepo žive.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: sd.rs