Oženio se Predrag Sarapa: Voditelj drugi put stao na ludi kamen – Potvrdio radosnu vest i najavio veliko slavlje

|

Voditelj jutarnjeg programa televizije Pink, Predrag Sarapa ovih dana ima poseban razlog za slavlje. Naime, Sarapa je drugi put stao na ludi kamen i rekao sudbonosno ‘Da’ svojoj dugogodišnjoj ljubavi Ladi.

Tim povodom se sada oglasio i podelio prve utiske nakon venčanja u užem krugu porodice i prijatelja.

“Da, oženio sam se drugi put sa mojom ljubavi. Presrećan sam, evo nas, slavimo. Odličili smo se za najintimniju varijantu, tu smo sa kumovima, a veliko slavlje organizovaćemo na Svetog Nikolu”, otkrio je voditelj.

Sarapa je već nekoliko godina u vezi sa svojom sadašnjom ženom Ladom, a pre godinu dana našao se u žiži interesovanja kada je kamera u toku uživo programa uhvatila romantične poruke koje je razmenjivao u toku emisije.

Inače, Predrag Sarapa je rođen 1969. godine u Beogradu. Tokom srednje škole, amaterski se bavio pisanjem pesama i novinarstvom. Završio je Fakultet političkih nauka i Filozofski fakultet. Karijeru je započeo kao na kanalu Studio B, te i na kanalima YU Info i TV Politika, gde je posle ukidanja njegove autorske emisije Sarapin problem, prešao na kanal Pink 3 info, gde je vodio emisiju Pravac. Kasnije prelazi na kanal Pink TV, gde trenutno vodi emisiju Novo jutro.

Izvor: pink.rs