Ovo je ćerka Jelene Čvorović: Mina je majkina slika i prilika – “Niko iz društva nije verovao da joj je majka glumica”

|

Glumica Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini u bolnici. Jelenu je pre nekoliko godina zadesila porodična tragedija kada je ostala bez supruga, sa kojim je dobila ćerku Minu te je od tada nosila veliku tugu u svom srcu.

Iako se nikada nije eksponirala u javnosti, Mina je vrlo aktivna na društvenim mrežama. Svi kažu da je slika i prilika poznate majke, a sudeći po slikama koje objavljuje, Mina je ljubitelj prirode, umetnosti i fotografije.

Glumičina ćerka Mina Paunović se potresnom porukom oprostila od majke.

“Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno – kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te”, napisala je neutešna Mina.

Jelena je svojevremeno govorila i o ćerki.

“Moja ćerka je jednom rekla da joj niko ne veruje da joj je majka glumica. Pošto inače radim u pozorištu, snimila sam serije i onda se situacija u njenom društvu promenila”, kroz smeh je svojevremeno rekla Jelena Čvorović.

Izvor: kurir.rs