Ove Srpkinje važe za najbogatije žene na svetu: Udale su se bogato i plivaju u parama

|

Neke su Srpkinje plenile svojom harizmom i lepotom, te su došle do naslovnih strana svetskih časopisa, druge su šetale poznatim modnim pistama, a neke su uspele i da nađu partnere koji su im omogućili život kao iz snova.

Mnoge od njih odrastale su u skromnim uslovima, a onda im je život priredio prijatno iznenađenje.

Neke su se udale za veoma bogate i moćne ljude, te su i same postale bogatašice. Evo o kojim se to srećnim ženama radi.

Jelena bin Drai

Jelena je svojom lepotom osvojila srce šeika Saida bin Draija.

Ovaj par je već godinama zajedno, a Jelena je mnogo puta rekla da je srećna što ga je srela. Njihovo bogatstvo procenjeno je na dve milijarde dolara.

Sandra Meljničenko

Njihova ljubavna priča traje već 19 godina. Ova bivša modelisica Sandra udata je za ruskog biznismena Andreja Meljničenka.

Ovaj poznati par krio je svoju ljubav od javnosti, te se može na prstima nabrojati koliko puta su dali intervjue o svojoj ljubavi.

Ivana Berendika

Ova bivša modelisica udala se zajednog osnivača Gugla, a u pitanju je američki biznismen Tomas Jermoluk.

Ivana je bila veoma uspešan model i pevačica, koja je 1999. godine rešila da napusti popularne Modelsice i ode da radi u inostranstvu. Nije ni slutila da će upoznati čoveka u kog se zaljubila i dala mu svoje srce. Njihovo bogatstvo procenjeno je na više od sto miliona dolara.

Anika Božić

Za nju možemo reći da živi život iz bajke, a udajom za biznismena Jusufa Al Saraja dobila je nadimak arapska princeza.

Ona kaže da je za nju najveći luksuz što živi život kakav zaista želi. Ona je udata za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža tako da žive na relaciji Pariz-Kairo. Vode veoma raskošan život.

Ivana Božilović

Ivana se udala za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. Njen suprug je bio učesnik treće sezone rijalitija “Neženja” 2003.godine, te je ona često bila po tabloidima upravo zbog ove romanse, a posle i braka sa Endruom.

Prezgodna, sa savršenim oblinama i plavom kosom i očima, a i osmehom koji obara s nogu, upecali su je američki lovci na talente, te se brzo i pojavila na filmskom platnu, dobivši uloge u filmovima “Čarlijevi anđeli”, “Lovci na deveruše”, “Sto devojaka” i “Van Vajlder”.

Marija Karan

Naša poznata mlada glumica, Marija Karan, udala se za holivudskog producenta Džoela Lubina 2014. godine, a živeli su u Holivudu.

Međutim, njihova ljubav nije uspela, pa se ovaj par razišao nedavno. Imaju i sina zbog koga su i ostali u dobrim porodičnim odnosima.

Izvor: glossy.espreso.co.rs