Ovde Gagi Jovanović beži od gradske gužve: Parče raja pronašao je u planinskoj kući na Zlatiboru (FOTO)

|

Glumac Dragan Gagi Jovanović veliki je ljubitelj prirode, pa je svoje parče raja na zemlji pronašao je u mestu Ribnica, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak.

Do njegove kuće, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu, što sve kao celina čini idealno mesto za odmor od gradske vreve.

“Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija”, ispričao je svojevremeno glumac.

Kada boravi na Zlatiboru, vreme provodi u prirodi ili u druženju sa meštanima, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice koja se nalazi u centru mesta – kao prevozno sredstvo koristi motor.

Gagijeva naslednica, glumica Anđela deli očevu ljubav prema prirodi, pa na Zlatibor rado odlazi, i kad je planina prekrivena snegom i kad ozeleni, dok njena majka Branka više voli more.

“Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i, evo, želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru”, kaže poznati glumac.

Izvor: hellomagazin.rs