Otkriveno ko je pljuvao košarkaše Partizana i mahao stolicom: Direktor je u Telekomu – Sećamo ga se po incidentu sa mikrofonom

|

Sinoćna košarkaška utakmica između večitih rivala “Partizana” i “Crvene Zvezde” nije mogla da prođe bez incidenta. Zbog neprimerenog ponašanja navijača koji su upaljačima gađali igrače “Partizana”, ista je kasnila oko pola sata, a među učesnicima incidenta nalazi se i jedan čovek sa visoke pozicije.

Radi se o Drašku Markoviću, članu Upravnog odbora SD Crvena zvezda i jedan je od direktora “Telekoma Srbije”.

Marković je preko Telekoma, bio i član uprave SD Crvena Zvezda. S obzirom na brojne funkcije koje ima, nezavisni mediji su svojevremeno zaključili da je vrlo čudno kako tako skromno izgleda njegova imovinska karta na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije.

“Debitovao” je 1994. godine, polivši predsednika Skupštine SRJ, Radomana Božovića. Od tada, Marković se povukao iz javnosti i o detaljima njegove biografije malo se zna.

U avgustu 2020. godine, Marković je nasrnuo na Mariniku Tepić, potpredsednicu Stranke slobode i pravde, te joj je prilikom konferencije za novinare oduzeo mikrofon i onemogućio nastavak izlaganja.

Zvezda je izdala saopštenje u kom navodi da su četiri navijača „u dresu Nedovića ubacivala predmete na teren i da su članovi navijačke grupe drugog kluba”, ali ni u jednom trenutku ne pominje pljuvanje, a da ga jeste bilo možete pogledati na snimku OVDE.

Izvor: nova.rs