Ona je naša najbogatija manekenka: Ima stan u Parizu sav od zlata i vilu u Egiptu – Zovu je arapska princeza, a sada je otkrila istinu o suprugu

|

Manekenka Anika Božić al Saraj može da se pohvali sa dva doma na dve elitne lokacije u kojima živi. Jedan deo godine živi u Parizu, gde ima stan u centru grada, dok joj se kuća u Egiptu nalazi na samoj plaži.

Leta obično provodi baš na toj lokaciji, kako bi pored mora mogla da uživa i opusti se sa suprugom Jusufom al Sarajem i sinom Omarom. Priznaje da su joj oba prostora draga, jer svaki ima svoju čar.

“Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži”, kaže Anika koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Uz stan tu je naravno i garaža.

Slično je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji. Dom u Parizu je sama uređivala, dok joj je za detalje u kući u Egiptu pomagala svekrva.

“Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama”, ispričala je manekenka iskreno.

S obzirom na poreklo njenog supruga, u medijima su je prozvali arapskom princezom, a evo šta je Anika na to rekla:

“Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora”, rekla je ona.

Izvor: kurir.rs