Oglasio se Nemanja Gudelj i prokomentarisao majku Oliveru: Njegova poruka je kratka i jasna

|

U proteklim danima, otkad su Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj objavili vesti da čekaju bebu, ne prestaje da se piše o njihovom odnosu, predivnoj vili u Sevilji u kojoj par planira da podiže svoju ćerkicu, i detaljima njihove svadbe – od lokacije do Anastasijine kume.

Čestitke su dolazile iz svih strana sveta, a ovim povodom prva se oglasila Anastasijina majka, pevačica Ceca Ražnatović koja je oduševljena što u porodicu uskoro stiže i jedna devojčica. Obradovao se i Nemanjin brat Dragiša, koji je bio velika podrška Anastasiji i Nemanji od početka njihove veze. Ono što se dugo čekalo je reakcija Nemanjine majke Olivere Gudelj, koja je juče podelila oduševljenje što postaje baka po prvi put.

Budući otac Nemanja se prvi put zvanično oglasio nakon vesti da je njegova izabranica u drugom stanju, i priznao da jedva čeka da uzme svoju ćerkicu u ruke. Kaže da još uvek nisu odabrali ime ali da su izbor poprilično suzili, kao i da ne skida osmeh otkako je saznao da će postati otac.

“Bio sam van sebe od sreće kad sam saznao, kao i Anastasija. Beba je nešto najlepše na svetu. Blagoslov od Boga”, rekao je on za “Republiku”, a onda se dotakao majke Olivere i oca Nebojše i kako su oni reagovali na najlepšu vest.

“Presrećni su naravno. Jedva čekaju da nam dođe beba”, poručio je Nemanja Gudelj i time jasno stavio tačku na sve spekulacije o reakcijama njegove majke na prinovu.

Izvor: hellomagazin.rs