Od danas temperatura do 10 stepeni: Još jedan hladni talas stiže u februaru

|

Tokom današnjeg dana očekuje nas oblačno vreme, a u brdsko-planinskim predelima mestimično sa slabim snegom. Najniža temperatura od minus pet do jedan stepen, najviša od četiri do deset.

Sutra ujutro mestimično slab mraz, na jugu ponegde i umeren. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -6 do 1 stepen, a najviša od 4 do 9 stepeni.

Tokom dana u subotu umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -3 do 1 stepen, a najviša od 3 do 6 stepeni.

Ujutro mestimično slab mraz u nedelju. Tokom dana umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa slabom kišom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od -4 do 1 stepen, a najviša od 4 do 9 stepeni.

Prognoza vremena za period od 31. januara do 4. februara:

Umereno i potpuno oblačno, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabim snegom, u nižim predelima sa i kišom i susnežicom, a početkom sledeće sedmice sa daljim padom temperature sneg se očekuje u svim predelima.

Izvor: kurir.rs