Od danas pa do 3. juna vlada retrogradni Merkur: Device, izbegavajte društvene mreže – Ovnovi, pazite gde trošite novac

|

Ovan

Kod Ovnova će ovaj retro tranzit uticati na drugo i treće polje gde će da bude reči o finansijama i nesloge u komunikaciji, pa dobro pazite gde trošite svoj novac i kako komunicirate da vam posle ne bude krivo jer zaista niste mislili tako kako ste rekli. Izbegavajte da započinjete nešto novo.

Bik

Bikovi, ovaj tranzit retro Merkura dešava se u vašem prvom i drugom polju, pa stoga obratite pažnju na svoje misli, komunikaciju i ulaganja ili troškove novca koji sada treba da sačuvate i dobro osmislite gde i kako da uložite novac posle 3. juna. Radite afirmacije i da ne upadnete u loša osećanja i misli.

Blizanci

Vama se retro Merkur nalazi u vašem prvom polju i dvanaestom što vas tera da preslišavate svoju podsvest, čini vas ranjivim i sumnjičavim, pa čak i besnim na neke prevare ili iluzije. Fokusirajte se na sebe i svoja isceljenja. Više boravite u prirodi da bi doveli svoje misli u red.

Rak

Kod Rakova se ovaj tranzit retro Merkura dešava u jedanaestom i dvanaestom polju pa bi trebalo da više pažnje i usmerite na sebe i svoju podsvest i da sa prijateljima izbegavate konflikte jer se može desiti da budete pogrešno protumačeni, jer je Merkur retro što nije najbolje da se iskomunicira nesporazum. Više se odmarajte.

Lav

Lavovi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem jedanaestom i desetom polju karijere, pa bi trebalo od 23.05. do 03.06. kada Merkur bude u Biku da budete oprezni u karijeri, pregovorima, dogovorima, a bilo bi najbolje da napravite pauzu i krenete od 03 .06. da sve dogovarate jer će mnogi planovi da budu pomereni.

Devica

Device, vaš vladar Merkur je retrogradan i tranzitira kroz vaše deveto i deseto polje pa bi trebalo manje da filozofirate i da izbegavate društvene mreže, internet, jer tu mogu nastati problemi. Mnogi pripadnici znaka će želeti da pobegnu negde daleko, pa treba dobro da razmislite i preispitate sve detaljno kako samo vi znate.

Vaga

Vage, kod vas se retro Merkur dešava u vašoj osmoj i devetoj kući filozofije, viših ciljeva, učenja, dalekih putovanja, pa bi bilo najbolje da sve pomerite od 03. juna pa nadalje. Mnogi će imati problema sa nekim potraživanjima ili kreditima, pa bi i to bilo najbolje da malo zastanete i sačekate povoljniji period.

Škorpija

Škorpije, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem sedmom i osmom polju što vam daje neke probleme u komunikaciji sa emotivnim i poslovnim partnerima. Ne treba da se raspravljate, već da sačekate povoljniji trenutak. Moguće je da se ne razumete sa partnerom niti on vas razume, pa je najbolje da se malo povučete da ne bi pokvarili odnos.

Strelac

Strelčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašem šestom i sedmom polju što vam može izazvati zbrku da očekujete od partnera nešto što on ne želi da ispuni. Neki Strelčevi mogu da budu na poslu i u svakodnevnom životu malo dezorijentisani, pa budite oprezni da nešto ne pokvarite kroz komunikaciju i reči koje ne mislite stvarno.

Jarac

Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj petoj i šestoj kući što može doneti nesporazum u porodici ili sa decom i u ljubavi dok je moguć nesporazum i na poslu pa treba da budete dodatno oprezni da ne donosite zaključak prerano, jer sada nije najbolji period za to.

Vodolija

Vodolije, kod vas ovaj tranzit retro Merkura se dešava u vašoj četvrtoj i petoj kući, pa kada bude u Biku od 23. maja, onda možete da očekujete neke kvarove u kući, problem sa porodicom u komunikaciji i ostale nesporazume. Vodolije koje su roditelji mogu da imaju problem u komunikaciji sa decom.

Ribe

Ribe, kod vas se ovaj retro Merkur dešava u vašoj trećoj i četvrtoj kući što može da dovede do komplikacije i drame na porodičnom planu. Pojačan oprez u komunikaciji i ne shvatati lično sve što čujete ovih dana. Budite oprezni u saobraćaju, dogovori skoro da se odlažu, a neki rokovi pomeraju.

Izvor: stil.kurir.rs