Noviteti na SNS listi: Vesić otišao u poslanike, na spisku po prvi put Nataša Jovanović

|

Srpska napredna stranka danas je prva predala listu za parlamentarne izbore pod nazivom “Zajedno možemo sve”, a na njoj ima nekoliko iznenađenja. Pre svega su to imena gradonačelnika Beograda Zorana Radojićića i njegovog zamenika Gorana Vesića koji su na 30. odnosno 17. mestu liste.

Na listi nema Milene Popović, supruge Olivera Ivanovića, a novitet je da se na spisku poslanika naprednjaka po prvi put pojavljuje Nataša Jovanović, nekadašnja istaknuta članica Srpske radikalne stranke.

Neki su sa liste nestali a drugi su napredovali. Na listi se nalaze dva imena iz vrha gradske vlasti. To su gradonačelnik Zoran Radojičić i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Milan Krkobabić i njegov sin Stefan nalaze se na 35. i 75. mestu liste. 33. mesto na listi zauzima doktorka Nada Macura a na spisku su i Nebojša Bakarec, Marko Atlagić, Janko Lagura, Luka Kebara, Lav Grigorije Pajkić i drugi.

Odmah iza Gorana Vesića na 18. mestu nalazi se mlada nada SNS Nevena Đurić, koja se istakla gostovanjima u emisiji “Reč na reč” na RTS, za šta je dobila javne pohvale od predsednika. Novina na listi naprednjaka za parlament je i Staša Stojanović.

Izvor: nova.rs