Novak renovira kuću u Marbelji: “Biserna vila” na leto postaje feng-šui raj

|

S obzirom da najbolji teniser sveta Novak Đoković dobar deo godine provodi u Marbelji, tamo i trenira, tako će biti i u narednim godinama, pa otud i želja da vilu koju je kupio uredi do kraja po svom ukusu i željama. Kako je otkriveno, to će na leto biti pravi feng-šui raj.

Kako prenosi španski sajt “Vanitatis”, Novak je angažovao top dizajnere i arhitekte koji će se pobrinuti da bude sve onako kako je zamislio da se odradi. Unutrašnjost vile, radnici su već pripremili za dalju rekonstrukciju i adaptaciju. Vila inače ima devet soba, teniski teren, teretanu i kućni bioskop.

Očekuje se da će Novak na leto biti na imanju kako bi nadgledao završne radove, kojima će se vila oblikovati po feng-šui pravilima. Oko zida kuće su već neko vreme postavljene skele, a trebalo bi da budu postavljeni prozori od plafona do poda u glavni apartman gde spavaju Đoković i njegova supruga Jelena.

Kupatila, kuhinje i đakuziji takođe će biti zamenjeni i uređeni u skladu sa feng šui principima zasnovanim na konceptima pet elemenata: drveta, vatre, zemlje, metala i vode.

“Kada se radovi na renoviranju završe, “Casa Perla” će imati čisto feng šui stil”, otkrio je izvor lista “Vanitatis” upoznat sa detaljima.

Izvor: blic.rs