Njegovu mlađu ćerku do sada niste videli u javnosti: Evo na koga liči Elena Georiev i koje sjajne vesti je upravo objavila (FOTO)

|

Poznati pevač Vlado Georgiev sa svojom izabranicom Milicom Samardžijom dobio je dve naslednice, te uživa u životu sa njima. Međutim, on je svoju privatnost uvek držao daleko od očiju javnosti, a o svojoj porodici nikada nije u medijima govorio. Vlado je posvećen otac koji je veoma ponosan, a njegove ćerke su centar njegovog sveta. Njegova starija ćerka došla je na sve u septembru 2016. godne, a njenu prvu sliku smo imali prilike da vidimo tek nakon dve godine od Sofijinog rođenja, dok drugu ćerkicu Elenu koja je nna svet došla februara 2018., pevač još uvek nije želeo da pokaže javno.

a href=”https://newslite21.com/wp-content/uploads/2023/01/47849_vlado-georgiev-milica-ataimages-viz_iff.jpg”>

Na društvenim mrežama pevač s vremena na vreme objavi nešto iz intimnog života, te obraduje svoje fanove. Tako je bilo i ovog puta, kada je on na svom “Twiter” nalogu objavio sliku mlađe ćerke, koja je svoj talenat i ljubav prema muzici, kao i sve što ovu umetnost prati, nasledila od popularnog oca, Barbe.

– Samo da prijavim da je moja mala sreća dobila juče prvu medalju i dve diplome, bila prva u dve kategorije u plesu – napisao je Vlado, a iako se na slici ne vidi ona jasno, već je u prvom planu njena diploma, čestitke povodom njenog uspeha, preplavile su njegov nalog.

U jednom intervjuu Vlado je rekao iskreno, šta mu u periodu Sofijinog i Eleninog odrastanja predstavlja izazov, a šta uživanje.

– Najveći dar i blagoslov je upravo ta dečja iskrenost i nevinost, u kome mi sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je zaista fascinantno. Ipak gledate u sutrašnje ljude, to ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nisam ni primećivao dok nisam postao otac.

Otkako je postao otac, Vlado je veoma posvećen porodici, a svoju decu uz nevenčanu suprugu Milicu odgaja u duhu porodičnih vrednosti. Ljubav sa tada studentkinjom Pravnog fakulteta u Beogradu, desila se kada je snimao spot za pesmu Iskreno. Oni su se od prvog dana pronašli i uživaju u životu, bez potrebe da stanu na ludi kamen. Za njegov 40. rođendan ovaj par je organizovao lažnu svadbu na kojoj su oboje rekli „ne“.

Naime, oni su tada pozvali svoje prijatelje i rođake u restoran na Košutnjaku, a goste je i dočekao slavljenik sa Milicom i matičarem. Ali, kada je matičar pitao Vlada i Milicu da li su spremni da se venčaju, oboje su u jednom glasu rekli „ne“.

Izvor: story.rs